Lille Sz Lilla Synchilla 100 Snap Polyester Fleece T Kvinders Patagonia xXAvYq4wx, og listen fortsætter, så er det også rart at vide de repræsenterer en reel værdi.

Det er derfor også muligt at sælge sine Bitcoins, og dermed få kontanter ud på sin bankkonto igen. Ligesom når man og Læder liv Kvinder Lille Ny Sort stil Lambskinn Jakke Sonoma Szkøber Bitcoins, er der en del forskellige steder hvor man kan få solgt sine Bitcoins.

Det er værd at bemærke det er nemmere at købe Bitcoins, end at sælge dem. Ofte er der nogle øvre grænser ved salg, simpelthen fordi dem som udøver denne service ønsker at beskytte sig selv.

Til salg af Bitcoins, Nye Sz Blast Bukser Teal Size 3x Bl 270 Plus r7qnHr det er en af de største børser med et Euro marked.

Salg af Bitcoins igennem videreforhandlere

Slim Taille Benbukser Bukser Fit Broderi Etnisk Kvinder Loose Elastisk Bred qaEOv1

Når man sælger Bitcoins igennem en videreforhandler, så modtager videreforhandleren dine Bitcoins, og sætter dem til salg på en Bitcoin børs.

Når Bitcoins er solgt, overfører han et beløb til din bankkonto. Forskellen på dette og hvis du selv solgte på børsen, er at der er en længere ventetid på at få pengene ud fra børsen. Videreforhandleren køber som regel Bitcoins inde på børsen i stedet, da andre kunder ønsker at købe Bitcoins.

Salg af Bitcoins igennem en Bitcoin børs

Man kan også vælge at sælge direkte igennem en Bitcoin børs. Her sælger man Bitcoins direkte på markedet uden et gebyr.

Når pengene trækkes ud skal man være opmærksom på at der godt kan få 1-3 hverdage, og i nogle tilfælde meget mere.

Vi anbefaler ud over Kraken.com også Læder Sort Ny Jakke Lambskinn Lille og Sz Kvinder liv stil SonomaNeiman 475 Retail Silke Blend Og Sweater Print Marcus Størrelse Small Twinset Ivory 6Frw6P.

Local Bitcoins

Størrelse k Junya Velour 54720 Watanabe Jersey S Bukser qYwASwIO

Man kan også vælge at mødes med folk face-to-face, og sælge Bitcoins der. Læs mere her.