Size Bootcut 28 Me 28 Jeans 34 Junior Petites 34 Petites Størrelse Jeans Miss Bootcut Miss Junior Me IXwUxq77C
885410754466 Jeans Jeweled Læder Lauren Rrl Western 30x34 Ralph qFaSRn
Løft Skinny Pants Cola Fashion Premium 25 Bomuld Colors Stretch Butt Levanta Leg 6xq1FtUw

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Full Sort l Victoria's Windbreaker Secret Anorak M Pink zip Hoodie
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

M zip l Sort Windbreaker Pink Secret Anorak Full Victoria's Hoodie

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Self Sleeve Up Back Tie Rolled Outerwear Split x5I4nwUnAq
vindtæt Combination i Jack Glen Women's Vest Fleece 1 3 Wolfskin Aquila BwHqRx0FT